Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wie de wereld veroveren wil met een camper, kan elke dag ergens anders wakker worden. In je eigen bed, in je tweede huis. Altijd goed uitgerust voor een nieuw avontuur. Camper huren? Bekijk snel ons volledige aanbod!

Onderweg met de camper, met een fantastisch uitzicht op de Dolomieten. Kijkt u eens de andere reisbestemmingen op onze website.

Pittoresk landschap vlakbij Zevenhuizen nabij Nesselande Rotterdam

Tijdens een vakantie in Frankrijk nabij Le Havre een mooie foto.

Camper park Den Haag. Een ideale plek om uw camper beter te leren kennen

Wilt u een camper huren? U kunt hier zien of een van onze campers beschikbaar is op uw vakantiedata

Geen roomservice, animator of lounge. Maar wel zonsondergangen op je „eigen“ strand, de hele familie rond een kampvuur, de sterren tellen

Ierland

Ierland

Ook een camper huren en onthaasten? Bekijk ons aanbod en wellicht maakt u binnenkort ook een trip met een camper. Wij zitten aan de rand van Rotterdam, naast Zevenhuizen en Nieuwerkerk

 • Dethleffs - Integraal 4 persoons
  vanaf € 465.00
  Integraal
 • Dethleffs - Enkele bedden
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Challenger Genesis 38
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Benimar - Perseo 540
  vanaf € 485.00
  Semi-Integraal
 • Rimor Europeo 5
  vanaf € 525.00
  Alkoof
 • Burstner IXEO IT 660
  vanaf € 545.00
  Semi-Integraal
 • Granduca (1/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof
 • Granduca (2/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof

Disclaimer

De camperaar juist informeren, dat is het allerbelangrijkste voor Camperplein. U mag ervan uitgaan dat Camperplein alles doet om de inhoud te laten kloppen. Ook bescherming van privacy staat hoog in het vaandel. Persoonlijke gegevens van bezoekers van de site, worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Naam en adresgegevens namen worden niet ter beschikking gesteld aan derden, tenzij deze werkzaam zijn voor Camperplein en op hun beurt vertrouwelijke behandeling garanderen.

Meld het Camperplein, wanneer u vindt dat informatie niet klopt, niet volledig is of wanneer u vindt, of vermoedt, dat niet juist met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Mail info@camperplein.nl of bel 31(0) 10 - 846 71 04

U mag Camperplein aanspreken op het voorafgaande. Tegelijk geldt dat veel inhoud van Camperplein website tot stand komt dankzij inbreng van derden, vaak gebruikers zoals u. Het is onmogelijk voor om alles te controleren. en natuurlijk kan camperplein ook fouten maken. Raadpleeg daarom altijd meer bronnen en realiseer u dat u zelf verantwoordelijkheid blijft voor uw handelen, ook als dat op basis van informatie op Camperplein website gebeurt.

Door de informatie van Camperplein - media te gebruiken, stemt u met de inhoud in.

 • Aansprakelijkheid: Camperplein sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze website is verkregen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Camperplein aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie.
 • De informatie en aanbevelingen op de Camperplein website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Camperplein spant zich in om inhoud van de websites zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van deze website.
 • Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten. Het auteursrecht op deze website berust bij Camperplein of bij derden die met toestemming (beeld-)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Camperplein. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Camperplein.

Toevoeging voor de onderdelen Forum en Vraag & Aanbod
Camperplein is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen van gebruikers van forumpagina's. De meningen en boodschappen van derden op de forumpagina's geven niet de mening of het beleid van Camperplein weer.

In het geval je gebruik maakt van het Forum of het onderdeel Vraag & Aanbod gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen van respectievelijk de forumspelregels en de voorwaarden voor Vraag & Aanbod.

Toevoeging Privacy verklaring
Je kunt onze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Het kan echter makkelijk zijn om u te registeren. Dit geldt zowel voor Camperplein-leden als voor overige bezoekers, die, indien mogelijk, via aanmaak van profielen het zichzelf makkelijk kunnen maken. Er zijn ook situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Ook is het mogelijk dat unieke codes die samenhangen met het bezoek aan onze websites worden gebruikt, om inhoud in de toekomst direct aan te passen op uw wensen en behoeftes, en meer gericht te kunnen informeren over zaken. Om die reden maken wij ook gebruik van zogenaamde cookies. Dit zijn kleine eenvoudige bestanden met gegevens die worden opgeslagen op de computer, en alleen dienen om het u gemakkelijker te maken bij gebruik van onze websites. U kunt overigens desgewenst de mogelijkheid tot gebruik van cookies door derden 'uitschakelen' op uw eigen computer. Wij houden ook het aantal bezoekers bij, de website waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Op onze websites staan links en verwijzingen naar andere sites. Wij kunnen echter niet instaan voor de wijze waarop anderen met privacy omgaan, en adviseren u dan ook eventueel bij hen te controleren hoe met privacy wordt omgegaan.

Alles dat hiervoor omschreven wordt over de inhoud van onze websites geldt tevens voor de informatie, via nieuwsbrieven, via info-mails, via schriftelijke en mondelinge adviezen en via eventuele overige informatieverschaffers.

Copyright 2017 camperplein.nl | Design: Webtool4all - creations -