Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wie de wereld veroveren wil met een camper, kan elke dag ergens anders wakker worden. In je eigen bed, in je tweede huis. Altijd goed uitgerust voor een nieuw avontuur. Camper huren? Bekijk snel ons volledige aanbod!

Onderweg met de camper, met een fantastisch uitzicht op de Dolomieten. Kijkt u eens de andere reisbestemmingen op onze website.

Pittoresk landschap vlakbij Zevenhuizen nabij Nesselande Rotterdam

Tijdens een vakantie in Frankrijk nabij Le Havre een mooie foto.

Camper park Den Haag. Een ideale plek om uw camper beter te leren kennen

Wilt u een camper huren? U kunt hier zien of een van onze campers beschikbaar is op uw vakantiedata

Geen roomservice, animator of lounge. Maar wel zonsondergangen op je „eigen“ strand, de hele familie rond een kampvuur, de sterren tellen

Ierland

Ierland

Ook een camper huren en onthaasten? Bekijk ons aanbod en wellicht maakt u binnenkort ook een trip met een camper. Wij zitten aan de rand van Rotterdam, naast Zevenhuizen en Nieuwerkerk

 • Dethleffs - Integraal 4 persoons
  vanaf € 465.00
  Integraal
 • Dethleffs - Enkele bedden
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Challenger Genesis 38
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Benimar - Perseo 540
  vanaf € 485.00
  Semi-Integraal
 • Rimor Europeo 5
  vanaf € 525.00
  Alkoof
 • Burstner IXEO IT 660
  vanaf € 545.00
  Semi-Integraal
 • Granduca (1/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof
 • Granduca (2/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof

Frankia Camper

Camper vast onder viaduct

 

 

 

 

V: Welk voordeel geeft het reizen in een camper mij, boven het reizen in een auto?

A: De vrijheid die een camper u biedt is niet te evenaren. U hebt altijd alles bij de hand, een hapje en een gekoeld drankje onderweg, maar ook een toilet en natuurlijk uw slaapplaats. U stopt waar u dat wilt en overnacht op de mooiste plekken midden in de natuur. In de ochtend stapt u de camper uit en kunt u heerlijk in de frisse buitenlucht ontbijten. In de avond zit u tot in de late uurtjes buiten voor uw camper bij de barbecue of bij een kampvuur. Zeg nou zelf, daar kan toch een vakantie met de auto niet tegenop? 

V: Is het moeilijk om met een camper te rijden?

A: Het rijden met een camper is absoluut niet moeilijk. De campers zijn veelal uitgerust met stuur- en rembekrachtiging waardoor de besturing zeer eenvoudig is. De wegen en de parkeerplaatsen zijn er bovendien compleet op ingesteld. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet mobiel zult zijn tijdens uw reis. U kunt op de meeste plekken komen zonder problemen! De lengte, hoogte en breedte van de camper wijken natuurlijk wel af van een standaard auto. Houdt u daarom tijdens het rijden in de gaten hoe hoog, lang en natuurlijk hoe breed de camper is. Rijden onder bruggen, takken, de overkapping bij het tankstation en een drive-in, die veelal te laag zijn, kan fataal zijn voor de airco op het dak!

V: Is het ook mogelijk om met de camper grote steden te bezoeken?

A: Een camper is een ideaal vervoermiddel wanneer U de natuur in trekt. Helaas is een camper wat minder handig om een grote stad mee te bezoeken. Wij raden daarom de campings aan in de directe omgeving van de steden. Deze campings hebben vaak een eigen shuttlebus service naar het downtown gedeelte van de stad. U parkeert dan uw camper alvast op de camping en neemt de shuttleservice naar de stad. U brengt de gehele dag een bezoek aan de stad en keert 's avonds weer terug op de camping. Een andere oplossing die voor de meeste grote steden prima werkt is dat men met de camper naar het dichtstbijzijnde station rijdt, daar parkeert en dan met de trein, metro en/of tram naar de stad reist.

Camper in natuur (tekening)

Copyright 2017 camperplein.nl | Design: Webtool4all - creations -