Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • Dethleffs - Integraal 4 persoons
  vanaf € 465.00
  Integraal
 • Dethleffs - Enkele bedden
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Challenger Genesis 38
  vanaf € 470.00
  Semi-Integraal
 • Benimar - Perseo 540
  vanaf € 485.00
  Semi-Integraal
 • Rimor Europeo 5
  vanaf € 525.00
  Alkoof
 • Burstner IXEO IT 660
  vanaf € 545.00
  Semi-Integraal
 • Granduca (1/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof
 • Granduca (2/2) 6 persoons
  vanaf € 575.00
  Alkoof
 
Wat kost de verzekering voor afkoop eigen risico?
U kunt bij Camperplein vanaf € 7,50 per dag* de "afkoop eigen risico camperhuur" verzekering afsluiten indien u een camper in Nederland, Europa of een ander werelddeel gaat huren. Met deze verzekering kunt u het eigen risico tot € 3.500,- en de uitgesloten cascoschade tot € 7.000,- per schadegeval en/of gebeurtenis afkopen. Let op!! Indien u besluit ergens anders een camper te huren, dan kunt nog steeds bij ons de verzekering afsluiten. 
 
De meeste mensen zijn zich er helaas niet van bewust, dat het eigen risico per schadegeval en/of per gebeurtenis op de verhuurder verhaald wordt. Wij vertellen u graag meer over de premie van deze unieke verzekering. Vraag vandaag nog een offerte voor de afkoop eigen risico verzekering aan via ons contact formulier.
 
Verzekerd van een onbezorgd vakantiegevoel
Huurt u een auto, motor of camper in het buitenland? Dan sluit u een verplichte verzekering af bij het buitenlandse verhuurbedrijf. Hoe voorzichtig u ook bent, het gehuurde voertuig kan beschadigen. Maar lang niet altijd is duidelijk wat deze verzekering dekt. Bovendien is de maximale vergoeding vaak te laag om de volledige schade te dekken. Daarom heeft de Europeesche een verzekering voor het afkopen van het eigen risico tot maximaal € 3.500,00 per gebeurtenis. Daarnaast biedt deze verzekering een extra dekking tot maximaal € 7.000,00 voor cascoschades die verhuurbedrijven volledig in rekening brengen. Denk aan ruit-, banden- en interieurschade of schade ontstaan bij het achteruitrijden. Zo weet u zeker dat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. 
 
Wat krijgt u vergoed?
Schade aan de gehuurde auto, motor of camper is in hoofdzaak verzekerd bij het verhuurbedrijf. De verzekering voor afkoop eigen risico van de Europeesche vergoedt het eigen risico dat de huurder heeft op de verzekering van het verhuurbedrijf, tot de maximum bedragen die vermeld staan in deze verzekering. Er bestaat dan het recht op een vergoeding voor cascoschades, die door de verzekering van het verhuurbedrijf niet volledig worden vergoed of worden uitgesloten.
 
Moet u onverwacht eerder naar huis? Dan vergoedt deze verzekering ook de zogenoemde Drop Off kosten.
 
Gehuurde auto-, motor- of camper in de Verenigde Staten of Canada
Voor de VS of Canada kunt u voor een speciaal product kiezen, met andere premies en dekkingen. Naast de dekking voor afkoop eigen risico (in VS en Canada tot $5.000,-) en uitgesloten cascoschaden ($10.000,-) zijn er extra dekkingen toegevoegd.
 
Omdat er in de VS en Canada andere rechtsregels gelden, biedt deze verzekering ook een vergoeding voor rechtsbijstand tot maximaal €25.000,00. De rechtsbijstand moet betrekking hebben op deelname aan het verkeer. Als je voor het bijwonen van een proces langer moet blijven of moet terugkeren heb je recht op maximaal €3.000,00 voor reis- en verblijfskosten.
 
Bij de huur van een camper is ook bestuurdersaansprakelijkheid verzekerd tot $1.000.000,00
 
Premie € 11,00 per dag*
 
Wanneer kunt u gebruikmaken van de Verzekering voor afkoop eigen risico?
U kunt gebruikmaken van de Verzekering voor afkoop eigen risico wanneer u in Nederland woont en/of uw reis bij een Nederlands reisbureau heeft geboekt. Daarnaast heeft u een basisverzekering afgesloten bij het verhuurbedrijf op uw vakantiebestemming.
 
* excl. 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten
 
Andere verzekeringen af te sluiten bij Camperplein: Kortlopende Reisverzekering en Kortlopende Annuleringsverzekering

Copyright 2017 camperplein.nl | Design: Webtool4all - creations -