Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Caravanbeurs • Kampeerbeurs • CamperbeursElke dag vakantie

2017 - Beurzen zijn bedoelt om mensen te inspireren, te motiveren en te activeren om voor de handel waardevolle ontmoetingen te creëren. Een beurs verbindt mensen en markten, handelaren en producenten. Beurzen brengen mensen bij elkaar en samen met de verschillende ideeën, de kennis en de producten of diensten die iedereen biedt kunnen nieuwe ideeën of kennisgebieden ontstaan.
 
Wilt u weten waar de volgende kampeerbeurs wordt gehouden en eens van gedachten willen wisselen over een vakantiebestemming of type Caravan of Camper? Klik hier voor een overzicht van alle beurzen de komende maanden.

CA15 T334 Carado 973x233Rijbewijs kampeerauto

Voor de kampeerautobezitter zijn rijbewijs B, C1 en C van belang. Met het B-rijbewijs mag u met een kampeerauto rijden met een maximaal toegestane massa van 3.500 kg en die is ingericht voor het vervoer van maximaal 8 personen, exclusief de bestuurder. Op het kentekenbewijs staat de maximaal toegestane massa en voor hoeveel personen de kampeerauto is ingericht. Het begrip ingericht heeft betrekking op de voorzieningen voor de passagiers in de vorm van een stoel en een autogordel. Wanneer de kampeerauto ingericht zou zijn voor het vervoer van meer dan 8 personen dan is het rijbewijs D (autobus) van toepassing. Op dit moment zijn geen kampeerauto's bekend die zijn ingericht voor het vervoer van meer dan 8 personen. De hedendaagse kampeerauto's zijn ingericht voor het vervoer van 1 tot maximaal 6 personen. Indien de maximaal toegestane massa meer bedraagt dan 3.500 kg en de inrichting van het aantal vervoerde passagiers is niet meer dan 8 personen, dan is het groot rijbewijs C nodig. Binnen het C rijbewijs is er een onderverdeling in C en C1, vanaf medio januari 2013 is het mogelijk geworden rijlessen te volgen en examen te doen voor C1. Met invoering van het C1 rijbewijs zal ook het B+ rijbewijs ingevoerd worden. Leest u meer over de voor de kampeerautobezitter relevante rijbewijzen.

Lees meer: Rijbewijs kampeerauto

Informatie

Camping 'De Koornmolen'

Midden in het natuur- en recreatiegebied de Rottemeren, in de provincie Zuid-Holland, ligt nabij het plaatsje Zevenhuizen camping De Koornmolen. U kunt hier heerlijk vissen, wandelen en fietsen. Mocht u toch de drukte willen opzoeken, dan zijn de steden Den Haag, Rotterdam, Delft en Gouda dichtbij. Camperplaats op de Koornmolen
 
De camping beschikt over toeristische plaatsen verdeeld over twee velden. Voor u - met een camper - zijn er enkele camperplaatsen en comfortplaatsen met privé sanitair. Bent u op doortocht, dan kunt u gebruik maken van één van de trekkershutten. De camping beschikt over meerdere faciliteiten. U kunt zich goed vermaken in het binnenzwembad en buitenbad (voor kleine kinderen) met ligweide. Tevens bent u van harte welkom in het sportcentrum, waar u tegen betaling kunt fitnessen.

Voor de kinderen is een recreatieruimte, een speelveld en een speeltuin aanwezig.  In het hoogseizoen worden de kinderen vermaakt door het animatieteam. In het laagseizoen kan er altijd spontaan een activiteit worden georganiseerd. Voor een echt vakantiegevoel midden in de natuur, gaat u naar camping De Koornmolen.

 

Copyright 2017 camperplein.nl | Design: Webtool4all - creations -