Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Logo EuropeescheCamperplein wilt zich in de breedte blijven ontwikkelen. Niet alleen camperverhuur of verstrekken van informatie over reisbestemmingen, maar ons credo 'onbezorgd camperplezier' verder uitdragen. Zo is Camperplein in gesprek gekomen met de Europeesche Verzekeringen en zijn wij een overeenkomst met elkaar aangegaan. Camperplein is een Agentschap van de Europeesche voor een aantal recreatie verzekeringen. De Europeesche is al ruim 90 jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen en biedt deze aan tegen scherpe premies.
 
 
Bij Camperplein kunt u de volgende verzekeringen afsluiten:

Afkoop eigen risico camper verhuur

 
U heeft een heerlijke vakantie geboekt. De omgeving wilt u ontdekken per huurauto, huurmotor of huur camper. Dan mag een verzekering voor afkoop eigen risico van Europeesche Verzekeringen niet ontbreken. Want hoe voorzichtig u ook bent, er kan altijd schade ontstaan aan uw gehuurde voertuig. Al bent u daarvoor verzekerd, u betaalt vaak wel een eigen risico. Met deze verzekering voor afkoop eigen risico koopt u dat eigen risico af tegen een geringe premie. Daarnaast bent u verzekerd voor cascoschades die meestal volledig in rekening moeten worden gebracht. Bijvoorbeeld schade aan ruiten en banden. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel, als u de weg op gaat op uw vakantiebestemming.
 
Daarom kiest u de verzekering voor afkoop eigen risico
- Afkoop eigen risico al in Nederland geregeld.
- Repatriëring voertuig bij voortijdige terugkeer verzekerd.
- Extra zekerheid, boven op de verplichte basisverzekering.
- Vergoeding van schades aan boven- en onderkant voertuig en bij off-road rijden.

Lees meer: Afkoop eigen risico...

Kortlopende Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken, want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Europeesche Verzekeringen: al negentig jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen.
 
U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.kortlopende annuleringsverzekering
 

Lees meer: Annuleringsverzekering...

Kortlopende Reisverzekering

Camperplein voor onbezorgd camperplezier
Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering gaat u goed voorbereid op weg. Camperplein heeft gekozen voor een samenwerking met de Europeesche, omdat zij al negentig jaar dé specialist is in recreatie verzekeringen en ook klanten wilt ontzorgen.
 
Deskundige personenhulp
Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.
kortlopende reisverzekering

Lees meer: Reisverzekering...

Copyright 2017 camperplein.nl | Design: Webtool4all - creations -